Skip Navigation Links
Nieuws SVS - W-Vlaanderen
Basisonderwijs
Secundair onderwijs
Buitengewoon basisonderwijs
Buitengewoon secundair onderwijs
Kies provincieExpand Kies provincie
Actieplan Sport beweegt je school 2.0. + aanvraag schoolondersteuning
Fair play
Acties/evenementen
NGS sportdagen
Sport na school
Sportsnack
Dienstverlening,publicaties,...
Bestel online
G-sport

SVS West-Vlaanderen - Boekentoe @ De Gavers

Inschrijvingsformulier
Inschrijvingsformulier

SVS lanceert een nieuwe activiteit: BOEKENTOE@DEGAVERS, een halve dagactiviteit waar de leerlingen van het 6de leerjaar kunnen deelnemen aan een ruim gamma van natuurgebonden bewegingsactiviteiten, recreatiesport en workshops rond natuur- en milieueducatie.  

De activiteiten vinden plaats in de laatste schoolweek van dit schooljaar: maandag 25 (enkel namiddag), dinsdag 26, woensdag 27 (enkel voormiddag) en donderdag 28 juni 2018 op het provinciaal recreatie- en natuurcentrum De Gavers te Harelbeke-Deerlijk.

 

Per halve dag kunnen 1200 leerlingen proeven van activiteiten zoals :

Speleobox, Klimmuur, Laag touwenparcours, Hoog touwenparcours, Swing, Slackline, Curling, Pannavoetbal, Dans, Kubb, Mountainbike, Boogschieten, Team cuberoller, Deathride, Oriëntatie, Petanque, Beachvolley, Teambuildingspiste, Natuur met hindernissen, Braakballen pluizen, Bijenkaarsen maken, Natuurspelen, Bushcraft, Vogels spotten, Kajak, Reuzekano, Vlotten, Waterscheppen, Waterraketten, Bamboestick, Insectensafari, Bloemenveld, en nog zoveel meer..

 

Via het inschrijvingsformulier (in bijlage) geef je liefst meerdere voorkeurmomenten op, zeker als één van jullie keuzes op maandag valt (want die organisatiedag is facultatief).

Wie er met de klas een ‘daguitstap’ van wil maken kan ervoor kiezen om de andere halve dag op het domein te verblijven, in voorafbepaalde zones (waaronder de strandzone, speelbos…). Picknicken kan op het domein.

 

Deelnemen kost €6 voor een halve dag (of voor de volle dag als jullie kiezen om op het domein te blijven).

Voor meer info, aarzel niet ons te contacteren.

Data en locaties

25/06/2018 Harelbeke Provinciaal domein De Gavers B-baO Meer info / uitslagen