Skip Navigation Links
Kies provincieExpand Kies provincie
Actieplan Sport beweegt je school 2.0. + aanvraag schoolondersteuning
Fair play
Acties/evenementen
NGS sportdagen
Sport na school
Sportsnack
Dienstverlening,publicaties,...
Bestel online
G-sport

Veldlopen

Reglement
Reglement
Verslag 29/11/2017
 
Op woensdag 29 november 2017 vond het SVS Vlaams kampioenschap veldlopen plaats op het recreatiedomein 'De Ster' in Sint-Niklaas.

Dit kampioenschap is de bekroning voor de geleverde prestaties in de provinciale kampioenschappen én van het eerste sportieve trimester van het lopende schooljaar. 
 
SVS verwelkomde dit jaar 90 Vlaamse scholen en hun 481 deelnemers. Gefeliciteerd aan alle deelnemers die zich hebben ingezet  om de wedstrijd tot een goed einde te brengen! 
 
In dit Vlaams kampioenschap concurreren zowel leerlingen die aangesloten zijn bij een atletiekclub als niet-aangesloten leerlingen voor een medaille. Dit zorgde hier en daar voor een verrassing in de einduitslag. 
De combinatie van deze twee doelgroepen is enkel mogelijk in de schoolsport en vormt dé grote meerwaarde van de SVS-kampioenschappen. 
 
Bedankt!  
 
SVS bedankt de medewerkers van AC Waasland, de stad Sint-Niklaas, het recreatiedomein 'De Ster' en de stagiairs van Biobroeders Sint-Niklaas voor hun medewerking. 

Uitslagen
 
Bekijk hier de uitslagen. 

Foto's
 
Bekijk een selectie van de foto's van fotograaf Marc Van Hove op de SVS-Facebookpagina. Tag jezelf en elkaar! Niets dan goede herinneringen aan een leuke en sportieve namiddag.  

Infobrochure

Download de infobrochure

Vragen
 
Neem contact op met Yannick Boone
Telefoon: 02/420.06.80
Mail: yannick.boone@schoolsport.be 
 
 

  
 

Data en locaties

29/11/2017 Vlaams Kampioenschap Sint-Niklaas Recreatiedomein De Ster algemeen Competitief Meer info / uitslagen